Stuur ons een mail

info@trebbe.nl

Direct contact met Trebbe

088 259 00 00

Meer informatie over Trebbe?

trebbe.nl

In opdracht van

Voor jullie, van ons!

De afgelopen periode mochten we met jullie dromen en klankborden over de toekomst en deze vormgeven met onze inschrijving. Jullie hebben ons ‘aangezet’ met jullie uitvraag ‘Het moet anders’. En wat een reis hebben we erop zitten met elkaar. We hebben een spiegel van jullie voorgehouden gekregen én jullie hebben ons gevraagd het vizier op de toekomst te richten en buiten de gebaande paden te treden. Het heeft ons ongelooflijk veel opgeleverd. We zijn er trots op wat we met z’n allen hebben uitgewerkt. Daarom stellen we graag ons team achter de inschrijving aan jullie voor.

De makers van Hoedan? Zodan!

Wouter Huuskes

Gek op innovatie op proces, product en samenwerking. En daarom bedenker, aanjager, dromer, brenger van input en sfeermaker.

Alex Scholten

Onze betrokken meedenker, dromer, werkte mee aan het plan van aanpak en deelde zijn ervaringen en inzichten vanuit de Grunobuurt.

René Vegter

Deze betrokken meedenker heeft zijn ervaringen en inzichten vanuit de Grunobuurt gedeeld én heeft gedroomd over álle thema’s.

Jonatan Polman

Deze meedenker heeft zijn inzichten en ervaringen vanuit de Grunobuurt met ons gedeeld. Ook heeft hij gedroomd over álle thema’s.

Peter Boltjes

Deze betrokken meedenker heeft gedroomd over álle thema’s en heeft zijn kennis, ervaring en inzichten vanuit de Grunobuurt gedeeld.

Tjerk Mulder

Heeft van A tot Z met ons meegedacht. Van dromen en inzichten vanuit de Grunobuurt. Tot het inbrengen van zijn ervaring in het plan van aanpak.

Sara Pouwels

Fungeerde als bedenker, brenger van inhoudelijke input op het gebied van samenwerken en omgeving, schrijver en maker van website, tekst en beeld.

Coen Titulaer

Onze betrokken bedenker, meelezer, brenger van inhoudelijke input én coördinator van onze inschrijving. En een échte sfeermaker binnen het team.

Hein Trebbe jr.

Onze aanjager, cultuurdrager, gesprekspartner, betrokken meedenker en -lezer en bedenker van het onderdeel betaalbaarheid.

Isa Nieman

Met een achtergrond in communicatie, was zij onze huisstijlbedenker en -bewaker, meelezer, vormgever van modellen én maker van beeld.

Arnoud Loohuis

Onze betrokken meedenker. Hij droomde met ons mee en werkte mee aan het plan van aanpak.

Ellis Aardenburg

Onze enthousiaste bewonersbegeleider heeft gedroomd én meegewerkt aan omgevingsmanagement. Daarnaast is ze een brenger van ongelooflijk veel energie.

Nico Blaauw

Ons technisch, innovatief en duurzaam geweten. Deze kennis en expertise brengt hij graag in.

Edwin de Graaf

Onze BIM-manager die onze digital twin bouwde en daarmee ongelooflijk veel inzicht gaf in de omgeving.

Ricardo Plaggenborg

Onze technische vraagbaak. Hij heeft het raamwerk voor de website gerealiseerd en was onze steun en toeverlaat op het technische vlak.

Anita Drost

Een ware woordenkunstenares. Daarom betrokken als meelezer én ze redigeerde onze teksten.

Damian Leffers

Onze sfeermaker en nog steeds de meest gefotografeerde timmerman op de bouwplaats van de Grunobuurt Groningen 😉

Alwin de Vos

Heeft met ons meegedroomd én ervaringen vanuit Grunobuurt met ons gedeeld. En hij staat nóg steeds heel erg vaak op de foto 😉

110 Trebbe-collega’s

Een mooie mix van ervaren en nieuwe meedenkers én vooral meelevers. Zij hebben ons voorzien van raad en daad, heel veel kopjes koffie en motiverende woorden