Stuur ons een mail

info@trebbe.nl

Direct contact met Trebbe

088 259 00 00

Meer informatie over Trebbe?

trebbe.nl

In opdracht van

Nieuws

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste nieuws? Hier vind je een overzicht van al het nieuws en alle updates.

Kom naar de KMS-open #2

Ben je benieuwd naar dit programma? Of wil je De KMS met eigen ogen bekijken? Kom dan naar de KMS-open #2!

Nalatenschap in vertrouwde handen

De locatie van KMS aan het Industrieplein in Hengelo krijgt een nieuwe eigenaar. Trebbe koopt het terrein. Met deze stap is de herontwikkeling van KMS-locatie een belangrijke stap dichterbij.

Bedankt!

Bedankt! 2023 was een prachtig jaar voor de KMS-locatie. Deze historische locatie in het hart van Hengelo wacht op een nieuwe toekomst.

Hart van Zuid festival

De eerste editie van het Hart van Zuid festival vindt plaats op 23 september 2023. Klik en lees meer over dit gratis festival.

Hart van Zuid

Op de sporen van een rijk industrieel verleden verrijst een nieuw stadsdeel; Hart van Zuid. De KMS-locatie is een deelgebied binnen Hart van Zuid.

Stork ’n Blues

Stork 'n Blues. Geniet van dit prachtige bluesnummer van Breeze. De clip is opgenomen in één van de oude Storkhallen. Klik, lees en bekijk meer.

April-mei stakingen ’43

Er hoeft er maar één te beginnen... Hét verhaal van de April-mei stakingen 1943. Dit begon in Hengelo (in Hart van Zuid). Klik en lees meer.

Het borrelt en het bruist

Het borrelt en het bruist! We hebben al veel creatieve ideeën mogen ontvangen voor deze unieke locatie! Dank jullie wel!

Denk mee!

Denk mee over de toekomst van de KMS-locatie! Laat jouw idee hier achter.