Stuur ons een mail

info@trebbe.nl

Direct contact met Trebbe

088 259 00 00

Meer informatie over Trebbe?

trebbe.nl

In opdracht van

Kom naar de KMS-open #2

Wonen, werken & leven op De KMS

De oude KMS-locatie, ooit de startplek van de machinefabriek van Charles Stork, wacht een nieuwe toekomst. Dit is dé plek waar Hengelo ooit groot is geworden. Hier is het ooit begonnen, nu gaan we verder!

Met respect voor de rijke historie willen we een mix creëren van wonen en werken, waar iedereen zich thuis voelt. En waar aansprekende activiteiten, evenementen en een innovatieve programmering zorgen voor levendigheid.

Ontwerp omgevingsprogramma

De gemeente Hengelo en Trebbe hebben hun ambitie vastgelegd in een ontwerp omgevingsprogramma. Dit programma geeft richting voor de verdere uitwerking in concrete plannen. Vanaf deze week ligt dit programma zes weken ter inzage. Volgens planning stelt het college het omgevingsprogramma eind dit jaar definitief vast. Het duurt nog wel even voordat er daadwerkelijk ontwikkeld gaat worden.

Kom naar de KMS-open #2

Veel Hengeloërs hebben al meegedacht over de toekomst en de kansen van het gebied. Hun inbreng is meegenomen in het ontwerp omgevingsprogramma. Ben je benieuwd naar dit programma? Of wil je De KMS met eigen ogen bekijken? Kom dan naar de KMS-open #2!

Datum: Woensdag 26 juni

Inloop: Tussen 16.00 en 19.00 uur

Locatie: Ingang Industrieplein 3 (voormalig hoofdkantoor Stork)

Meer weten?

Kijk voor meer informatie over het ontwerp omgevingsprogramma op www.hengelo.nl/kms. Voor meer informatie over het project kijk op www.dekms.nl.