Stuur ons een mail

info@trebbe.nl

Direct contact met Trebbe

088 259 00 00

Meer informatie over Trebbe?

trebbe.nl

In opdracht van

Bedankt!

Bedankt!

2023 was een mooi jaar voor de KMS-locatie. Deze historische Stork-locatie, in het hart van Hengelo, wacht op een nieuwe toekomst. Veel mensen hebben daarover meegedacht. Tijdens de KMS-open en Smaakmakersessies zijn volop dromen en creatieve concepten ingebracht. Ook studenten uit het hele land kwamen met onorthodoxe ideeën, tijdens de NEVAP HBO Challenge. Via deze weg willen we hier iedereen hartelijk voor bedanken!

Uniek decor
In 2023 is de locatie ook regelmatig het decor geweest voor unieke gebeurtenissen. Zo onthulde het Solar Team Twente hier op 22 juni haar tiende zonneauto RED X. En in april stond de locatie centraal bij de landelijke 80 jarige herdenking van de April-meistakingen 1943. Naast de indrukwekkende herdenking in Hal 43 hebben velen de tentoonstelling IN OPSTAND ‘Er hoeft er maar één te beginnen’ bezocht. Verder hebben ROC-studenten de locatie via drone-fotografie in beeld gebracht.

Op naar de toekomst
Trebbe, Koninklijke Machinefabriek Stork (KMS), gemeente Hengelo en Site Urban Development werken de komende tijd verder aan de plannen van dit gebied. Houd onze website  www.kmslocatie-hengelo.nl hiervoor in de gaten.

We wensen u fijne feestdagen. Graag tot ziens in 2024!

Met vriendelijke groet,

Gerard Gerrits – Wethouder Gemeente Hengelo

Patric Jansen – General Counsel  /Directielid KMS

Pascal Lutjenhuis – Commercieel manager Trebbe