Stuur ons een mail

info@trebbe.nl

Direct contact met Trebbe

088 259 00 00

Meer informatie over Trebbe?

trebbe.nl

In opdracht van

Hart van Zuid festival

Hart van Zuid Festival

De eerste editie van het Hart van Zuid festival vindt plaats op 23 september 2023.

Verbinding is misschien wel hét sleutelwoord wanneer het gaat over de eerste editie van het gratis te bezoeken Hart van Zuid Festival, dat op 23 september wordt gehouden op het terrein van creatieve broedplaats Oogst, middenin het gebied dat tevens naamgever is van het festival. 

Het nieuwe festival is een initiatief van Metropool Poppodia van Twente, Schouwburg Hengelo, Bibliotheek Hengelo en Oyfo kunstenschool en techniekmuseum in samenwerking met Studio15, Möllerwerf, Skatelab en broedplaats Oogst.

Wat kun je verwachten

Een dag vol muziek, theater, installaties, crossmedia, dialogen met bezoekers, exposities en creatieve workshops waarbij bezoekers desgewenst kunnen toekijken maar in veel gevallen ook actief kunnen deelnemen aan diverse programma’s en onderdelen op en rond verschillende speelplekken in een inspirerende en uitnodigende omgeving, namelijk creatieve broedplaats Oogst.

Leen een boek uit de Living Library, word geprikkeld door het werk van Willem de Haan, ga met Theater De Makkers mee op zoek naar een ‘boegbeeld van de luisteraar’, verzamel liedjes voor onderweg met niemand minder dan KINK zenderbaas Michiel en dans en zing mee met diverse live acts en dj’s. Het is slechts een klein onderdeel van een breed gecureerd programma voor jong en oud.

Voor iedereen

Een inclusief en gratis toegankelijk festival waarbij verbinding centraal staat dat er is voor iedereen die zich verbonden wil voelen ongeacht leeftijd of gender, waarbij dialoog en expressie een prominente rol spelen op een programma waar niet alleen de artiesten maar ook de bezoekers onderdeel van mogen en kunnen zijn.

Meer informatie over het evenement vind je op deze website van het festival.